Kredittkort

En alternativ måte å låne penger på er kredittkort. Kredittkort er et populært finansielt verktøy i Norge, som tilbyr brukere en rekke fordeler, inkludert fleksibilitet i betalinger, belønningsprogrammer, og i noen tilfeller, forsikringsdekninger. I denne artikkelen skal vi se nærmere på fem populære kredittkort i Norge: TF Bank Mastercard, Bank Norwegian-kortet, Morrow Bank Mastercard, InstaPay, og re:member. Disse kortene varierer i tilbud og fordeler, så la oss utforske hva hver av dem har å tilby.

Norsk kredittkort

Du kan søke om alle kredittkortene nedenfor med én enkelt søknad og spare tid og kredittinformasjon

KredittkortÅrsavgiftRentefri periodeBelønningsprogramForsikringer
TF Bank MastercardIngenOpptil 50 dagerCashback på utvalgte kategorier og butikkerReise- og avbestillingsforsikring
Bank Norwegian-kortetIngenOpptil 45 dagerCashPoints på alle kjøp, ekstra på Norwegian-billetterReise- og avbestillingsforsikring
Morrow Bank MastercardIngenOpptil 45 dagerBelønningspoeng på alle kjøpForsikring mot ID-tyveri
InstaPayIngenOpptil 50 dagerRabatter og fordelsprogram gjennom partnere
re:memberVariabelOpptil 52 dagerReward-program med poeng på alle kjøpReiseforsikring

TF Bank Mastercard er kjent for sitt cashback-program, hvor du kan få penger tilbake på kjøp i utvalgte kategorier og butikker. Kortet kommer også med reise- og avbestillingsforsikring, noe som er en stor fordel for de som reiser ofte.

Bank Norwegian-kortet tilbyr CashPoints på alle kjøp, som kan brukes til å betale for flybilletter hos Norwegian. Dette kortet er spesielt gunstig for de som flyr ofte med Norwegian, da det også inkluderer reise- og avbestillingsforsikring.

Morrow Bank Mastercard skiller seg ut ved å tilby belønningspoeng på alle kjøp, som kan brukes på en rekke forskjellige måter. I tillegg tilbyr kortet forsikring mot ID-tyveri, noe som gir en ekstra sikkerhet mot identitetstyveri.

InstaPay fokuserer på fleksibilitet og enkelhet, og tilbyr rabatter og fordeler gjennom diverse partnere. Selv om det ikke inkluderer forsikringer, er det et godt valg for de som verdsetter rabatter og fordelsprogrammer.

re:member er kjent for sitt Reward-program, som gir poeng på alle kjøp. Disse poengene kan benyttes i en rekke forskjellige butikker og på ulike tjenester. Kortet kommer med en variabel årsavgift, avhengig av kortets kredittgrense og tilbudet du velger. Reiseforsikring er også inkludert, noe som gjør dette kortet til et godt valg for reisende.

Valg av kredittkort avhenger av dine personlige behov og forbruksvaner. Det er viktig å vurdere hva som er viktigst for deg, enten det er belønningsprogrammer, forsikringer, eller fravær av årsavgift, før du tar et valg.

Spørsmål og svar om kredittkort

Hvilket kredittkort tilbyr cashback på utvalgte kategorier og butikker?

TF Bank Mastercard tilbyr cashback på utvalgte kategorier og butikker.

Hvilke kredittkort kommer med reise- og avbestillingsforsikring?

TF Bank Mastercard og Bank Norwegian-kortet kommer begge med reise- og avbestillingsforsikring.

Hva kan du bruke Bank Norwegian-kortets CashPoints til?

Du kan bruke CashPoints fra Bank Norwegian-kortet til å betale for flybilletter hos Norwegian.

Hvilket kredittkort tilbyr forsikring mot ID-tyveri?

Morrow Bank Mastercard tilbyr forsikring mot ID-tyveri.

Hva kjennetegner InstaPay sammenlignet med de andre kredittkortene?

InstaPay fokuserer på fleksibilitet og enkelhet, og tilbyr rabatter og fordeler gjennom diverse partnere, men inkluderer ikke forsikringer.

Hvilket kredittkort har et Reward-program som gir poeng på alle kjøp?

re:member-kortet har et Reward-program som gir poeng på alle kjøp.

Hvilke kriterier bør du vurdere når du velger et kredittkort?

Når du velger et kredittkort, bør du vurdere dine personlige behov og forbruksvaner, som for eksempel belønningsprogrammer, forsikringer, og fravær av årsavgift.