Kredittvurderingsselskap


I Norge finnes det flere kredittvurderingsselskaper som spiller en avgjørende rolle i finansielle transaksjoner ved å tilby verdifull informasjon om kredittverdigheten til både individer og bedrifter. När du ansöker lån används någon av dessa

1. Creditsafe

Creditsafe er kjent for å være en av verdens mest brukte leverandører av kredittinformasjon. Med en omfattende database gir Creditsafe tilgang til kredittvurderinger, selskapsinformasjon, og detaljerte rapporter som hjelper bedrifter med å ta informerte beslutninger. De tilbyr også internasjonale rapporter, noe som gjør dem til en verdifull partner for selskaper som driver med handel over landegrensene. Creditsafe fokuserer på å levere oppdatert og nøyaktig informasjon raskt for å hjelpe kunder med å minimere risiko og maksimere muligheter.

2. Tietoevry Norway AS (tidligere Evry Norge AS)

Tietoevry, tidligere kjent som Evry, er et av de ledende IT-selskapene i Norden, som også tilbyr tjenester innen kredittinformasjon og vurdering. De har en omfattende portefølje av tjenester som inkluderer finansiell informasjon, risikoanalyse, og beslutningsstøtte. Tietoevry hjelper bedrifter med å forstå kredittrisikoen knyttet til kunder og partnere gjennom avanserte analyser og vurderinger, som støtter sunn forretningsdrift og bidrar til å forebygge tap.

3. Experian AS

Experian er et globalt kredittvurderingsselskap med operasjoner i flere land, inkludert Norge. De tilbyr en bred rekke tjenester som kredittsjekk, kredittscoring, markedsanalyse, og svindelforebygging. Experian hjelper bedrifter med å ta smartere beslutninger raskt ved å tilby innsikt og analyser basert på omfattende data. De fokuserer på å styrke finansiell inkludering ved å hjelpe folk å få tilgang til de finansielle tjenestene de trenger, samtidig som de beskytter mot svindel og kredittmisbruk.

4. Bisnode Norge AS

Bisnode, som nå er en del av Dun & Bradstreet, er en ledende leverandør av digital forretningsinformasjon i Europa. I Norge tilbyr Bisnode detaljerte kredittvurderinger, risiko- og kredittstyringsløsninger, samt markedsanalyse. Deres tjenester er rettet mot å hjelpe bedrifter med å ta informerte beslutninger gjennom innsikt i kredittverdighet, finansiell stabilitet, og betalingsatferd. Bisnode fokuserer på å tilby presise og oppdaterte data som støtter bedrifter i å bygge tillit og trygghet i sine forretningsforhold.

Disse kredittvurderingsselskapene spiller en kritisk rolle i det norske finansmarkedet ved å tilby tjenester som bidrar til å redusere risiko og fremme økonomisk stabilitet. Ved å levere verdifull innsikt og analyser, hjelper de bedrifter og finansinstitusjoner med å ta velinformerte beslutninger.